Agenda

19 April '14 - La Fuente & MC Boogie
La Fuente & MC Boogie

 

De jonge energieke LaFuente heeft over de hele wereld gedraaid, van Nederland tot Vietnam. MC Boogie geeft La Fuentes dj-sets extra energie en een UK club vibe met zijn ervaring in de house, 
garage en drum ín bass. Sets van La Fuente ft. MC Boogie zijn altijd verrassend, ook voor henzelf. Altijd op de hoogte van de nieuwste knallers maar niet bang om daarnaast te experimenteren met nieuwe styles 'n sounds, 
weten ze altijd die goede Hollandse house-vibe te brengen. 

 

 

20 April '14 - Sidney Samson 1e Paasdag -vanaf 22:00uur-
Sidney Samson

 

Sidney begon met draaien in 1995 op zijn veertiende. In die tijd draaide hij vooral R&B en Hiphop platen in de locale clubs. In 1999 switchte hij compleet over naar housemuziek.
Zijn productie Riverside werd een fenomenale hit, waarna sterren als Rihanna en David Guetta bij hem aanklopten.
Tijdens dit exclusive optreden zal de legendarische house dj achter de decks in de Crossway plaatsnemen.
Sindney Samson (overgens ook zijn echte naam) mag zich met recht een van de grote namen in de House Music noemen.
En op zondag 20 April live bij Dieka te bewonderen.

 

26 April '14 - Koningsdag -Mitch Crown, Roy van Brink-
Koningsdag -Mitch Crown, Roy van Brink-

 

Koningsdag is de nationale feestdag waarop de verjaardag van de Koning wordt gevierd
Dieka kleurt, net als de rest van Nederland, oranje.
MITCH CROWN komt deze dag speciaal voor jullie.
Mitch Crown wordt geboren in een familie met muzikanten. Zijn ooms, vader en moeder vormen samen de band “The Crowns”. Hierdoor wordt Mitch al op jonge leeftijd geïnspireerd door muziek.
Op zijn 6e krijgt hij een piano van zijn moeder, die hij na 10 jaar volledig kan bespelen. Hierna begint Mitch Crown te experimenteren met zijn stem. 
Mitch is op onder andere alle grote feesten van SLAMFM! en 538 te horen als host en MC. Ook kun je zijn stem terugluisteren op platen van namen als Quintino, Fedde le Grand en Shermanology
Als dj producer heeft hij vele projecten op zijn naam staan.
En als Kroon op deze Koningsdag staat Mitch achter de DJ Booth.

 

 

3 Mei '14 - Kraantje Pappie
Kraantje Pappie

”Feestie!” Deze kreet heeft de Groningse rapper Kraantje Pappie (Alex van der Zouwen) zich eigen gemaakt en staat symbool voor zijn leven de afgelopen twee jaar. In 2009 tekende hij op het label Noah’s Ark en verscheen de EP ‘Boulimia’, maar sinds 2012 is het hek echt van de dam. Na de release van de single ‘Waar Is Kraan’ en zijn debuutalbum ‘Crane’ leerde het grote publiek Kraantje Pappie kennen en tegenwoordig kan Nederland simpelweg niet meer om hem heen. De messcherpe flow en humoristische teksten van Kraantje in combinatie met de dikke, zware producties van die andere Groningse helden Nightwatch (Noisia) bleek dus een gouden greep te zijn. En dat uit zich, nog meer dan op plaat, in de ijzersterke liveshow die Kraantje Pappie neerzet. Hij deed sinds zijn landelijke doorbraak ruim 250 shows, van de grote poppodia (met o.a de Semi Bekend clubtour) tot aan grote festivals als Rock Werchter, Tomorrowland en Lowlands. Daarnaast trok hij afgelopen zomer langs de populaire vakantiebestemmingen als Lloret de Mar en Sunny Beach met een zomertour. Door deze vracht aan ervaring staat de liveshow, waarin hij ondersteund wordt door back-up mc Fiddox en DJ Nitty Wow, dan ook als een huis.

10 Mei '14 - The Partysquad
The Partysquad

 

The Partysquad bestaat uit producers- en dj/mc duo Jerry & Ruben. De heren werden geintroduceerd aan het publiek als "Bazen van de Club". Inmiddels vullen ze week na week, wereldwijd vele dansvloeren!
De singles zijn vaak samenwerkingen met Nederlandse acts die op het punt staan door te breken, gericht op de eclectische, pop scene in de Benelux. Een grip uit het verleden:  Ik Ga Hardí met Gers Pardoel, Jayh, Reverse & Adje. Stuk met Dio, Sef & Sjaak. I'm Sorry met dj Chuckie & Gio. Non Stop met Brainpower. Drop Downí met Afrojack.
"Helemaal naar de klote"
Zaterdag 10 mei staan deze "goede bekende" van Dieka natuurlijk on stage in The Crossway.